Spring naar menu

Jille Zuidema

fotografeert

Intro

Al jaren ga ik met mijn camera op pad. In het begin was het een analoge, nu al jaren een digitale spiegelreflex. Ik focus me niet op één type fotografie, teveel is boeiend om vast te leggen. Over het algemeen ga ik bij het fotograferen uit van de situatie zoals ik die aantref, een enkele keer zet ik de compositie naar mijn hand.

De foto’s die ik maak bewerk ik allemaal na. Ik ben elke keer weer verrast wat dat met een foto kan doen. Soms kan het wel even duren voordat ik de juiste nabewerking heb gevonden en de foto ineens gaat “leven”, maar dat maakt alle inspanning meer dan de moeite waard.

Webshop

Een aantal van deze foto’s bied ik te koop aan in mijn webshop bij Werk aan de Muur. Op professionele wijze verzorgt dit bedrijf voor mij de afhandeling van print naar verzending. Ze drukken werk op bijna elk gewenst materiaal af, met ruime keus in verschillende maten én niet onbelangrijk: gratis verzending binnen Nederland, België, en Duitsland. Op de pagina Webshop kun je alvast mijn collectie foto’s bekijken.

Social media

Ook op Instagram ben ik te volgen. Daar plaats ik soms weer andere type foto’s op dan ik bij Werk aan de Muur laat zien, zoals hieronder:

instagram-@madebyjille

Reportagefotografie

Naast vrij werk, maak ik ook in opdracht (actie)foto’s voor mediagebruik. Voor verschillende opdrachtgevers ben ik ondertussen op pad geweest.

collage van foto's voor mediagebruik