Spring naar menu

Jille Zuidema

fotografeert

Intro

Al jaren ga ik met mijn camera op pad. In het begin was het een analoge, nu al jaren een digitale spiegelreflex. Ik focus me niet op één type fotografie, teveel is boeiend om vast te leggen. Over het algemeen ga ik bij het fotograferen uit van de situatie zoals ik die aantref, een enkele keer zet ik de compositie naar mijn hand.

De foto’s die ik maak bewerk ik allemaal na. Ik ben elke keer weer verrast wat dat met een foto kan doen. Soms kan het wel even duren voordat de juiste nabewerking de foto ineens laat “leven”. Maar dat beetje extra maakt het werk de moeite waard.

Webshop

Vrij werk bied ik te koop aan in mijn webshop bij Werk aan de Muur. Dit bedrijf geeft een ruime keus in afwerking en maten én verzending is gratis binnen Nederland, België, en Duitsland. Op de pagina Webshop is mijn collectie te zien. Door op de foto te klikken kom je bij de desbetreffende foto in mijn webshop uit. Zou fijn zijn als ik met mijn foto jouw muur die boost kan geven die jij zoekt.

Social media

Ook op Instagram ben ik te volgen. Daar plaats ik soms weer andere type foto’s op dan ik bij Werk aan de Muur laat zien, zoals hieronder:

instagram-@madebyjille

Reportagefotografie

Ik houd me niet alleen bezig met vrij werk, maar maak ook in opdracht (actie)foto’s voor mediagebruik. Voor verschillende opdrachtgevers ben ik ondertussen op pad geweest.

collage van foto's voor mediagebruik